Maritiem antiek

maritieme instrumenten

Nautische en/of maritieme instrumenten en toestellen ondersteunen de stuurman bij zijn navigatietaken. Hij gebruikt ze om zijn positie, koers en snelheid van het schip te bepalen, voor het veilig binnenkomen van havens of ter voorkoming van aanvaring bij mist.

Ontdek de unieke charme van maritiem antiek, waaronder prachtige sextanten, scheepsbellen, telescopen, octanten en reisbarografen, bekijk ons online aanbod.

Nautische instrumenten bij Baars Antiek

Bij Baars Antiek koesteren we een passie voor maritiem erfgoed. Onze uitgebreide collectie omvat een breed scala aan nautische schatten. U kunt bij ons terecht voor zeldzame sextanten, die ooit cruciaal waren voor navigatie op zee, evenals prachtige scheepsbellen die een rijke maritieme traditie vertegenwoordigen. Onze telescopen brengen verre horizonnen dichterbij, terwijl octanten en reisbarografen een glimp bieden in de technologische ontwikkelingen van vroegere tijden.

Maritiem Antiek als decoratieve kunst en verzamelobjecten

De maritiem antieke items op deze website zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun historische waarde en vakmanschap. Ze dienen als prachtige decoratieve elementen in uw huis of kantoor en zijn ook gewilde verzamelobjecten voor liefhebbers van nautische geschiedenis

Maritiem antiek online vinden

Bij Baars Antiek begrijpen we dat gemak essentieel is. Daarom hebben we onze uitgebreide collectie van maritiem antiek beschikbaar gemaakt op onze website. Blader op uw gemak door ons aanbod en vind het perfecte stuk om uw passie voor de zee en geschiedenis te weerspiegelen.

Als u interesse heeft, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen via mail of telefoon, uw vragen te stellen, een afspraak te maken of bij ons langs te komen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste toevoegingen aan onze collectie maritiem antiek. Laat uw mailadres achter (onderaan deze pagina) en ontvang onze nieuwsbrief. 

Baars Antiek –  Maritiem antiek van kwaliteit